1. یک علامت نگارشی تازه پیشنهاد کن.
تفکر
2. کارکرد این علامت نگارشی رو در یک جمله بنویس.
وقتی به اون علامت برسی. باید راجب جمله خونده شده فکر کنی
3. با این جمله کوتاهترین روایتی رو که میشه بساز!
وقتی به اون برسی باید راجب جمله قبلش فکرکنی… حرفات رومیگم برای زدنش فکر کن… تا نشی مثل پینوکیو که دروغ هات با حرف هات افشا بشه
هانیه مانیانی عزیز!
بابت شجاعت شما در محک زدن قلم خود در استعدادیابی نویسندگی مدرسه الفکوچ تبریک میگوییم. تست استعدادیابی نویسندگی تفکر حائز امتیاز 175 از 300 از سوی متخصصین ما ارزیابی شده است. ما جسارت شما را در پیشنهاد یک علامت نگارشی تازه تحسین میکنیم اما دلایلی ما را از اعطای امتیاز کامل به این اثر واداشت که عبارتند از:
1. ابتداییترین مساله در طرح علامت نگارشی «تفکر» این است که هرجمله ذاتاً معناآفرین است و برای جلب توجه نیازی به هوشیارباش ندارد.
2. زبان نوشته شما میان «محاوره» و «شکسته» سرگردان است؛ برای نمونه کلمهی «حرفات» به صورت محاوره و «دروغ هات» به صورت شکسته نوشته شده.
3. نشانهی سه نقطه «…» تنها علامت مورد استفاده در این روایت است. در دومین مورد استفاده نیز بهتر است به جای آن از علامت «؛» استفاده شود.
4. عدم وجود شگفتی در روایت
در ادامه، با افتخار و به منظور کمک به روند نویسندگی خلاق شما پیشنهاد میشود آثار برتر فارسی را بیشتر مطالعه کنید. برای دسترسی به آرشیو داستانهای برگزیده فارسی معاصر بر روی عبارت مربوطه کلیک کنید و داستان 22 ام از این مجموعه را به نام «شاید دوباره تکرار شوم» به قلم شعله رضازاده مطالعه کنید.
پیروز و روشن باشید.
ارزیابی تست استعدادیابی نویسندگی تفکر
تفکر | هانیه مانیانی
آلبوم استعدادیابی نویسندگی
بازگشت به اکسپلور تست الف کوچ