1. یک علامت نگارشی تازه پیشنهاد کن.
سمیر
2. کارکرد این علامت نگارشی رو در یک جمله بنویس.
زبانم قادر به گفتن سخنی نیست.
3. با این جمله کوتاهترین روایتی رو که میشه بساز!
زبانم قادر به گفتن سخنی نیست. تکه های خورد شده ی گلدان،چراغ های خاموش و مردی غرق خون.
ریکوی عزیز!
بابت شجاعت شما در محک زدن قلم خود در استعدادیابی نویسندگی مدرسه الفکوچ تبریک میگوییم. تست نویسندگی شما حائز امتیاز 120 از 300 است. جسارت شما را در پیشنهاد یک علامت نگارشی تحسین میکنیم؛ اما دلایلی ما را از اعطای امتیاز کامل به این اثر واداشت که عبارتند از:
1. ضعف تالیف: «سخن» نوعی ساختارمند از کلام است. برای نشان دادن عجز زبان، «حرف» و برای نشان دادن عجز سخنور «سخن» مناسبتر است.
2. عدم استفادهی مناسب از «نقطه»
3. عدم رعایت حریم واژه «چراغ»
4. ضعف روایت: رابطهی علّی میان «خورد بودن گلدان» و «مردی غرق در خون» برقرار است؛ اما میان این دو و «خاموشی چراغ» نه؛ به ویژه وقتی راوی صحنه را «دیده» و زبانش بند آمده پس چرا اصلاً از خاموشی چراغها حرف میزنیم؟
5. ضعف راوی: زاویهی دید و راوی هیچ تناسبِ معناسازی نسبت به یکدیگر ندارند.
6. در انتها مهمترین چالش این تست، عدم تناسبِ معنای «سمیر» با «خالی بودن زبان از حرف/سخن» است. یادآوری میشود که سمیر در معنای «همنشین عصرانه/ مصاحب/ قصهگو» استفاده میشود.
در ادامه، با افتخار و به منظور کمک به روند نویسندگی خلاق شما دو پیشنهاد میشود:
1. آشنایی با ساختارهای روایت
2. آشنایی با حادثهپروری در روایت
3. آشنایی با افرادی همفرکانس و همدغدغه
برای دسترسی به گزینه اول، لینک مناسب تعبیه شده و کافی است کلیک کنید تا به مطلب مورد نظر هدایت شوید.در مورد گزینه دوم به داستان یازدهم از «برترین آثار داستانی معاصر» از «پیمان اسماعیلی» مراجعه و اثر فوق را از منظر «حادثهپروری در داستان» مطالعه کنید. در انتها نیز از شما دعوت میکنیم با پرکردن فرم مربوطه به هم قبیله ادبی در فضای تلگرام به جمع ادبی ما بپیوندید.
پیروز و روشن باشید.
ارزیابی تست استعدادیابی نویسندگی سمیر
سمیر | ریکو
آلبوم استعدادیابی نویسندگی
بازگشت به اکسپلور تست الف کوچ