1. یک علامت نگارشی تازه پیشنهاد کن.
کلید سل در موسیقی را به عنوان علائم نگارشی وارد زبان میکنم و اسم آن را نوا میگذارم.
2. کارکرد این علامت نگارشی رو در یک جمله بنویس.
هرگاه در متن خواستیم شعر یا آهنگی را بنویسیم در ابتدا و انتها به جای گیومه از نوا استفاده شود.
3. با این جمله کوتاهترین روایتی رو که میشه بساز!
هرگاه در متن خواستیم شعر یا آهنگی را بنویسیم در ابتدا و انتها به جای گیومه از نوا استفاده شود. استاد آخرین جمله را گفت و کلاس به اتمام رسیدو به آرامی وسایلم را جمع کردم و به خلاقیت و نگاه خاص این مرد به دنیا فکر میکردم. وقتی که همه بچهها از کلاس خارج شدن بلند شدم و رو به روی استاد ایستادم. تمام شجاعتم را جمع کردم در چشمان زیبای به رنگ شباش نگاه کردم و گفتم: استاد اگر بخوام همه آدمها رو جمله ببینم و زندگیم رو یک متن طولانی حتما قبل و بعد از دیدن شما نوا میذاشتم.
صاحب حجرهای پر از واژه عزیز!
بابت شجاعت شما در محک زدن قلم خود در استعدادیابی نویسندگی مدرسه الفکوچ تبریک میگوییم. تست استعدادیابی نویسندگی نوا حائز امتیاز 200 از 300 از سوی متخصصین ما ارزیابی شده است. ما جسارت و تلاش شما را در پیشنهاد یک علامت نگارشی تازه تحسین میکنیم؛ به ویژه اینکه نشانهی پیشنهادی شما تازه، بکر و لازم نشان میدهد و ما تا اینلحظه از تغییر فونت و کجکردگی برای بیان شعر در متن استفاده میکنیم. ما شما را کوشا و ادبیات شما را ساده ( و نه سطحی) دریافتیم. اما دلایلی ما را از اعطای امتیاز کامل به این اثر واداشت که عبارتند از مواردی همچون:
1. فقر نگارشی در استفاده از علائم نگارشی در متن شما.
2. عدم رعایت حریم علائم نگارشی واژگانی چون:« رسیدو / بچهها / شباش»
3. ضعف تالیف در عبارت «هرگاه در متن خواستیم شعر یا آهنگی را بنویسیم در ابتدا و انتها به جای گیومه از نوا استفاده شود.»؛ دقت کنید که عبارت «در متن» نسبت به فعل «خواستن» تاخر دارد نه تقدم. در ضمن عبارت «شعر یا آهنگی را» نیز با چند تکیهگاه متفاوت قابل خوانش است.
4. ضعف دستوری در زمانبندی افعالی چون:«استاد آخرین جمله را گفت و کلاس به اتمام رسیدو به آرامی وسایلم را جمع کردم و به خلاقیت و نگاه خاص این مرد به دنیا فکر میکردم.»
در ادامه، با افتخار و به منظور کمک به روند ادبی شما پیشنهاد میشود آثار برتر «داستان» فارسی را بیشتر مطالعه کنید. برای دسترسی به آرشیو اشعار معاصر بر روی عبارت مربوطه کلیک کنید و داستان چهاردهم از این مجموعه به نام «سونات زنانه» به قلم علیرضا محمودی ایرانمهر را مطالعه کنید.
آرشیو داستان معاصر
پیروز و روشن باشید.
ارزیابی تست استعدادیابی نویسندگی نوا
نوا | صاحب حجرهای پر از واژه
آلبوم استعدادیابی نویسندگی
بازگشت به اکسپلور تست الف کوچ