1. یک علامت نگارشی تازه پیشنهاد کن.
سکوت
2. کارکرد این علامت نگارشی رو در یک جمله بنویس.
سکوت همیشه پیروز است
3. با این جمله کوتاهترین روایتی رو که میشه بساز!
سکوت همیشه برنده است اگر سکوت کنید پیروز خواهید شد طوریکه آنا این کار را در مقابل اشخاصی که سعی به آسیب رساندن به او میکنند
رابعهی عزیز!
بابت شجاعت شما در محک زدن قلم خود در استعدادیابی نویسندگی مدرسه الفکوچ تبریک میگوییم. تست استعدادیابی نویسندگی سکوت حائز امتیاز 105 از 300 از سوی متخصصین ما ارزیابی شده است. ما جسارت شما را در پیشنهاد یک علامت نگارشی تازه تحسین میکنیم اما دلایلی ما را از اعطای امتیاز کامل به این اثر واداشت که عبارتند از:
1. ابتداییترین مساله در طرح علامت نگارشی «سکوت» این است که آیا حضور خود علامت، دلیلی بر شکستن سکوت در متن نیست؟ و آیا نمیتوان این سکوت را از طریق فضای خالی به مخاطب القاء کرد؟
2. «پیروز بودن» نمیتواند کارکرد یک علامت نگارشی به شمار آید.
3. تمام روایت شما عاری از هرگونه علامت نگارشی است.
4. همانگونه که نمینویسیم:«اشخاصیکه»، بهتر است از نوشتن «طوریکه» نیز پرهیز کنیم. بهترین پیشنهاد در این مورد املای آن به صورت «طوری که» است.
5. این روایت فاقد فعل پایانی است:«طوریکه که آنا این کار را در مقابل اشخاصی که سعی به آسیب رساندن به او میکنند… [انجام میدهد]»
6. حرف اضافهی مناسب برای «سعی»، حرف «در» است. عبارت «سعی به آسیب رساندن»، اشتباه بوده و صورت درست آن «سعی در آسیب رساندن» است.
7. فعل مناسب برای «سعی در آسیب رساندن»، داشتن است: “فلانی سعی دارد به دیگران آسیب برساند.” یا “سعی در آسیب زدن به دیگران دارد” هردو صورت درست این معنا را نشان میدهد.
8. عدم وجود شگفتی در روایت
در ادامه، با افتخار و به منظور کمک به روند نویسندگی خلاق شما پیشنهاد میشود آثار برتر فارسی را بیشتر مطالعه کنید. برای دسترسی به آرشیو داستانهای برگزیده فارسی معاصر بر روی عبارت مربوطه کلیک کنید و داستان 20 ام از این مجموعه را به نام «استارتگاه» به قلم خلیل رشنوی مطالعه کنید.
پیروز و روشن باشید.
ارزیابی تست استعدادیابی نویسندگی سکوت
سکوت | رابعه
آلبوم استعدادیابی نویسندگی
بازگشت به اکسپلور تست الف کوچ